Popularni postovi

četvrtak, 13. listopada 2011.

UPIS U TOKU!

Šminka je jedan veoma važan faktor u životu svake žene. Predstavlja osnovno oružje u isticanju lepote!
Nekad provodimo sate ispred ogledala nastojeći da izgledamo što lepše.Ali onoliko koliko šminka može da nas ulepša, toliko može i da upropasti naš izgled, ukoliko ne znamo pravilno da je koristimo.
 Retko se dešava da sami možemo da procenimo šta je premalo, a šta previše. Upravo zbog toga postoje profesionalni šminkeri koji nam pomažu da naša lepota bude istaknuta na najbolji način.
 Ko sve može da se bavi ovim poslom?
Da bi obavljali posao profesionalnog šminkera potrebno je da završite minimalno III ili IV stepen stručne spreme kao i kurs za šminkera. Pored toga neophodna vam je praktična nastava u salonima lepote koja je obavezna za uspešno i kvalitetno kasnije obavljanje posla.
Zašto da upišem ovaj program?
 Postanite profesionalni šminker, zahvaljujući našem dvomesečnom programu, koji vode stručnjaci sa preko 10 godina iskustva u šminkanju.
Gdje se mogu zaposliti sa ovom diplomom?

 Ovaj posao je sve traženiji, danas je svakom salonu neophodan minimalno jedan šminker. Velika je potražnja u vreme matura, ali i tokom cele godine kada su u pitanju venčanja, krštenja, rođendani i slično.

2 komentara:

  1. Greetings from Finland. This, through a blog is a great get to know other countries and their people, nature and culture. Come take a look Teuvo images and blog to tell all your friends that your country flag will stand up to my collection of flag higher. Sincerely, Teuvo Vehkalahti Finland

    OdgovoriIzbriši
  2. Finland Teuvo Vehkalahti thank you very much cordial greeting to Finland:))

    OdgovoriIzbriši